Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها دارای مجموعه های نفیس تابلو خطی اثر خوشنویسان دوره‌های سلجوقی، ایلخانی، تیموری، صفوی و قاجاری است که به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به معرفی تابلو خطی حدیث کساء می پردازیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، تابلوی خطی حدیث کساء که با خط نسخ ایرانی نوشته شده در تالار عترت موزه فاطمی در گنجینه حرم نما، ‌گنجواره زیارت و زائران به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر فاخر هنری که در سال ۱۳۴۴ هجری قمری(اواخر دوره قاجار) توسط استاد علی رضوی قمی خلق شده است در کارگاه هنری موزه فاطمی مرمت و قطعه سازی و به نمایش در آمده است.

گفتنی است در موزه آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها تابلوهای خط و تذهیب بسیار زیبایی از جمله تابلوهای قرآنی به خط های محقَّق، ثلث و نسخ متعلق به دوره های سلجوقی، ایلخانی، تیموری، صفوی و قاجاری نوشته خوشنویسان معروفی مانند اسماعیل جلایر، زین العابدین قزوینی، دیوانعلی شیرازی، مجد الادبا و محمد هاشم وجود دارد.

همچنین انواع زیارت نامه ها در تابلوهای بسیار زیبا به نمایش در آمده که از جمله آنها می توان به زیارت نامه حضرت معصومه سلام الله علیها، زیارت امین الله، زیارت عاشورا، زیارت حضرت امیر(ع)، و تعدادی زیارت نامه طوماری که طول یکی از آنها ۳۴۰ سانتی متر و عرض آن ۱۲ سانتی متر است اشاره کرد.

از دوره معاصر نیز آثار خطاطی و تذهیب شامل تابلوهای زیارت نامه حضرت معصومه سلام الله علیها، آیات قرآنی، احادیث معصومین علیهم السلام به خط نسخ، ثلث، دیوانی و نستعلیق با تذهیب و تزیین بسیار زیبا به نمایش گذاشته شده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه حضرت معصومه سلام الله علیها زیارت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

دَخَلتُ على أبی الحسَنِ العَسکرِیِّ علیه ‏السلام فقالَ: «أینَ کُنتَ؟ فَقُلتُ: زُرْتُ الحُسینَ علیه ‏السلام، قالَ: أما إنّکَ لو زُرْتَ قَبرَ عبدِ العظیمِ عِندَکُم لَکُنتَ کَمَن زارَ الحُسینَ بنَ عَلِیٍّ علیهماالسلام؛» «راوی: یکى از اهالى رى گفت: خدمت امام هادى علیه ‏السلام مشرّف شدم. حضرت پرسید: کجا بودى؟ عرض کردم: به زیارت حسین علیه ‏السلام رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على علیهماالسلام را زیارت کرده باشد.»

منبع: ثواب الأعمال: ج ۱، ص ۱۲۴

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • تسلیت اخوان انصاری در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد