Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله ناصری در مراسم رونمایی از کتاب ادبستان کساء گفت: طی کردن مراتب توحید نیازمند ارتباط با ولایت و انقلاب درونی نیاز است؛ یعنی توبه از اعمال گذشته، انجام واجبات، ترک محرمات، خلوص در عمل و استغاثه به امام زمان(عج) در جمیع مشکلات.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان در مراسم رونمایی از کتاب  «ادبستان کساء»، «آیت الله محمد ناصری» ضمن تجلیل از نویسنده کتاب بابت انتخاب این سبک برای نشر فضائل اهل‌بیت(ع)، اظهار کرد: حدیث کساء روایتی بسیار معتبر و موثر محسوب می‌شود که برای برآورده شدن حوائج و رفع مشکلات، مداومت بر خواندن آن نافع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه ترویج نام و یاد حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) عملی ارزشمند به حساب می‌آید.

 

استاد اخلاق و عرفان حوزه علمیه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: وظیفه اهل علم این است که تلاش کنند از طریق ارتباط با ولایت، مراتب توحید را طی کنند. برای این کار، به انقلاب درونی نیاز است؛ یعنی توبه از اعمال گذشته، انجام واجبات، ترک محرمات، خلوص در عمل و استغاثه به امام زمان(عج) در جمیع مشکلات.

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه بیان کرد: امام زمان(عج) نماینده حضرت حق در عالم وجود است. عالمی که ما در آن زندگی می‌کنیم، یک ماه و یک خورشید دارد، ولی عوالمی هست که چهل ماه و چهل خورشید دارند و حضرت مهدی(عج)، امام آن عوالم نیز هستند. بنابراین، ارتباط با امام زمان(عج) بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: برای داشتن خلوص در عمل باید فکر کنیم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا خلوص وارد قلب‌مان شود. انجام واجبات و ترک محرمات سهل است، این خلوص است که اهمیت زیادی دارد و با توسل به امام زمان(عج) می‌توان به آن دست یافت.

 

«حجت‌الاسلام علی صغیرا»، مولف کتاب «ادبستان کساء» نیز در این مراسم، با بیان اینکه در جلسات روضه‌خوانی بیشتر  مصیبت حضرت زهرا(س) برای مردم بیان شده است، اظهار کرد: این کتاب براساس حدیث امام زمان(عج) که می‌فرمایند: همانا دختر رسول خدا الگوی خوب من است، به رشته تحریر درآمده و اگر بخواهیم شرایط ظهور را فراهم کنیم، جامعه ما باید از حضرت زهرا(س) الگو بگیرد.

 

وی افزود: در حدیث کساء، وقتی حضرت زهرا(س) می‌خواهند از ورود پدرشان خبر دهند، می‌گویند: دَخَلَ عَلَیَّ اَبی رَسول الله، پدرم رسول خدا بر من وارد شد، که نشان‌دهنده ولایت پدر بر فرزند است. وقتی می‌خواهند از آمدن فرزندشان صحبت کنند، می‌گویند: وَ اِذا بِوَلَدیَ الحَسَن قَد اَقبَلَ، و هنگامی که فرزندم حسن آمد، که نشان می‌دهد در اسلام، فرزندسالاری وجود ندارد. همچنین وقتی از ورود همسرشان خبر می‌دهند، می‌گویند: فَاَقبَلَ عِندَ ذلِک اَبوالحَسَن عَلیُ بنُ اَبی‌طالِب. در واقع کنیه همسر خود را به کار برده و ایشان را مدح می‌کنند.

 

این پژوهشگر دینی به برخی نکات تربیتی در حدیث کساء اشاره کرد و گفت: وقتی امام حسن(ع) به مادر خود سلام می‌کنند، حضرت زهرا(س) با دو واژه به ایشان جواب می‌دهند و در پاسخ به سلام امام حسین(ع)، سه واژه به کار می‌برند. این نشان می‌دهد که بچه‌های کوچک نیاز بیشتری به ارتباط کلامی دارند؛ ولی وقتی حسنین(ع) نزد پیامبر(ص) می‌روند، ایشان در پاسخ به سلام هر دو نفر، دو واژه به کار می‌برند، چون در حدیثی از امام صادق(ع) آمده است که در حضور یک فرزند نباید به فرزند دیگر توجه بیشتری نشان داد، چون باعث حسادت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه از حدیث کساء می‌توان مطالب و نکاتی در خصوص نگاه‌درمانی و گفت‌وگو درمانی در خانواده نیز استخراج کرد، گفت: در کتاب "ادبستان کساء" به برخی از فضائل حضرت زهرا(س) نیز اشاره شده است، مانند اینکه اگرچه حضرت موسی کلیم‌الله بود و می‌توانست سخنان خدا را بشنود، ولی حضرت زهرا(س) سخنان خدا با ملائکه را نیز می‌شنیدند و واژه "معدن الرساله" نشان می‌دهد که مقام ایشان از رسولان بالاتر است.

 

حجت‌الاسلام صغیرا تصریح کرد: در پشت جلد کتاب، سخنی از آیت‌الله بهجت(ره) در خصوص حدیث کساء نقل شده است، به این صورت که: عجائب و غرائبی در حدیث کساست، خدا می‌داند کسی بشمارد که چقدر معجزه در آن است، خیلی کار بزرگی کرده است. ضمن اینکه معجزات کلامی نیز در حدیث کساء بیان شده، مانند اینکه خورشید مضیئ است، یعنی از ذات خود نور دارد و ماه منیر است، یعنی نور را انعکاس می‌دهد. همین‌طور می‌توان به در گردش بودن فلک اشاره کرد. این‌ها مطالبی است که بشر در ۱۴۰۰ سال پیش از آنها آگاهی نداشت، ولی حضرت زهرا(س) در حدیث کساء به آنها اشاره کرده‌اند.

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: حدیث کسا آیت الله ناصری اصفهان رونمایی کتاب ادبستان کساء حدیث کساء امام زمان عج حضرت زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی، وزیر کشور به همراه استاندار و معاون عمرانی استانداری تهران از آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) و شن چاله‌ها در منطقه ۱۸ بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن تقدیر از مجریان پروژه، در جریان آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی، رفع معارضین و عملیات عمرانی این پروژه‌ها قرار گرفت.

پروژه‌های عمرانی سازمان نوسازی علاوه بر تولید مسکن، بازآفرینی و تبدیل تهدیدات شهری به فرصت ها است و در همین راستا باغ راه راه حضرت فاطمه زهرا بازآفرینی طبقه فوقانی تونل قطار راه آهن تهران تبریز است که از سالیان متمادی موجب انفصال شمال و جنوب این خط آهن شده بود و اینک با احداث پروژه‌های مورد نیاز اهالی ضمن ایجاد پیوستگی شهری موجب توزیع عادلانه امکانات شهری در مناطق ١٧ و ١٨ تهران خواهد شد.

کد خبر 6088684

دیگر خبرها

  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)